Устойчиво развитие във всеки наш ден!

Отбелязването на Деня на Земята насочи за пореден път в нашето училище вниманието към темите на устойчивото развитие, като приоритетно направление в образованието, както и към креативните начини денят да бъде отбелязан.
What they say
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Ученици и учители отбелязаха световният Ден на Земята, който цели привличане на вниманието върху опазването на планетата и съхраняването на живота и ресурсите в нея. „Във всеки един ден ние трябва да полагаме усилия за опазването на нашата единствена и неповторима планета“ – за това призоваха водещите на събитието.

На 09.05.2023 г. СУ „Васил Левски“ отбеляза по празничен начин Деня на Земята в актовата зала на училището. Отбелязването на Деня на Земята насочи за пореден път в нашето училище вниманието към темите на устойчивото развитие, като приоритетно направление в образованието, както и към креативните начини денят да бъде отбелязан. След седмицата на природните науки, която проведохме, решихме актуалността на темите да бъде претворена в шоу програма, посветена отново на Земята. Ученици от трите ни профилирани езикови паралелки представиха музикални и литературни произведения пред публика, а в специално организираната арт работилница възможност да творят на тема „Планетата Земя“ получиха малките ни ученици от начална степен.

В програмата взеха участие ученици от „Детско театрално студио“ с ръководител Даниела Симеонова, ученици от 11в и 9в клас, с ръководител Галина Рачева, 8а и 8б клас, с ръководител Радослава Стоянова, клуб ,,Dum Doceo Disco”, с ръководител Снежана Цонкова и клуб „Млад изследовател“ – с ръководител Ана Жекова.

За нас уважението към природата е от изключително значение за изграждането на отговорни, състрадателни и грижовни личности. Нашите ученици и учители разбират колко са важни дори и най-малките действия, за да съхраним живота на планетата ни в неговата естествена и пълноценна форма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645