Сътворено по ноти – STEAM дейности в 1Г клас

Проектът “Извън мрежата” е проект, който цели да отдалечи, да попречи, да предотврати социалното оттегляне, с помощта на метод, подбуждащ съвместните връзки в нашия действителен живот.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Ученици от СУ „Васил Левски“ – Севлиево през октомври имаха възможността да се потопят в музиката на оркестър “Севлиево”.

Учениците от I г клас с класен ръководител Петя Стефанова и учител ГЦОУД Айджан Салиева, с удоволствие слушаха изпълненията на оркестъра. Запознаха се с много от музикалните инструменти, стилове, жанрове на музиката. След този заряд и енергия, музикантите задаваха любопитни въпроси, а учениците активно отговаряха. Най – интересната част за всички беше тази, когато учениците имаха възможността да се качат на сцената и да се докоснат до всеки музикален инструмент, който е вълнуващ за тях. Всички ученици бяха много щастливи, доволни, усмихнати!

В края на това музикално приключение ръководителят на музикалната група – Пламен Пенчев постави задача на учениците. Да изработят музикален инструмент от подръчни материали, с помощта на родителите си. Когато задачата беше споделена на всички родители, беше приета много положително и с голям интерес, труд, старание и любов сътвориха красоти!

Когато всички бяха готови с музикалните си инструменти, организирахме изложба в нашето училище. Всички бяха много впечатлени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645