СУ „Васил Левски“ бе домакин на състезанието по БДП

За СУ "Васил Левски" - Севлиево в донеслата ни първо място категория 8-12 клас се състезаваха: Християна Христова - 8Б клас, Симеон Камбуров - 10А клас, Георги Ботев и Виктория Стефанова от 9А клас.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

На 13.03.2024 г. в училището ни се проведе общинския кръг на националното състезание по безопасност на движението по пътищата. В него взеха участие ученици от няколко училища. Състезанието има два етапа – писмен тест и практически изпит, като резултата от всеки компонент се сборува и се определя победител.

Състезанието се проведе в две състезателни групи: 5-7 клас и 8-10 клас. В първата възрастова група се състезаваха учениците на СУ „Васил Левски“ срещу тези от ОУ „Ст. Пешев. Във втората възрастова група сили премериха учениците на СУ „Васил Левски“ срещу ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“.

В крайното класиране в категория 5-7 клас, отборът на ОУ „Стефан Пешев“ за е ПЪРВО МЯСТО с общо 108 точки. В същата категория отборът на СУ „Васил Левски“ отбеляза 78 точки и зае ВТОРО МЯСТО.

В категория 8-10 клас ПЪРВО МЯСТО спечелиха учениците от СУ „В.Левски“ с общ резултат от 121 точки, а ВТОРО МЯСТО грабнаха учениците на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ с общ резултат от 114 точки.

За СУ „Васил Левски“ – Севлиево в донеслата ни първо място категория 8-12 клас се състезаваха: Християна Христова – 8Б клас, Симеон Камбуров – 10А клас, Георги Ботев и Виктория Стефанова от 9А клас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645