Спортно състезание „Лъвче“ 2024 г.

Всички състезатели получиха награди, осигурени от Училищното настоятелство. Състезанието “Лъвче” е посветено на 151 от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

За поредна година спортната зала „Дан Колов“ бе препълнена от лъвските сърца на 182 деца от община Севлиево, разпределени в девет отбора от подготвителните групи на детските градини и ОУ „Христо Ботев“ и 19 отбора от първи до четвърти клас.

Малките спортисти, готови да покажат спортен хъс и борбеност, се впуснаха в надпреварата за челно класиране в щафетните игри. Организаторите на игрите се погрижиха щафетите да бъдат по-занимателни и с по-голяма дължина на трасето.
Спортната зала „Дан Колов“ беше препълнена от участници, гости и публика за провеждането на ежегодното спортно състезание „Лъвче“.
Участието на отборите от детска градина „Мечо Пух“, отново се бяха подготвили отбори от селата: Петко Славейков, Градница и Душево и Батошево. При учениците гостуващите ни отбори бяха от ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – село Градница, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – село Душево, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – село Петко Славейков.

Община Севлиево традиционно подсигури тениски за всички отбори, ръководители и екипи, които участваха в състезанието, а награди на победителите са осигурени от Училищно настоятелство при СУ „Васил Левски“. Празникът започна с песента „Къде си вярна ти любов народна“ в изпълнение на Радослав Стоянов от 4а клас и стихове за Левски в рецитал от детското театрално студио по НП „Заедно в изкуствата и спорта“, ръководено от г-жа Даниела Симеонова. По традиция състезанието подгряваха с музикални и танцови изпълнения възпитаници на гимназията. Павел Петров от 4г клас, с музикален ръководител Ценка Горалова, зарадва публиката с две свои блестящи изпълнения. Впечатляващи бяха и прекрасните балерини от школата по балет към НЧ „Развитие – 1870“ с художествен ръководител Иванка Цанова, които изпълниха руско-цигански танц.
Групата за народни танци „Хорце“ към училището, с хореограф Анна Иванова, впечатли с шареност и ритмичност, а група „Стил Джуниър“ към Детски комплекс „Йовко Йовков“ и група за забавни танци „Бонбони“ по „НП „Заедно в изкуствата и спорта“, с ръководител Камелия Тодорова, изненадаха всички родители, учители и ученици с танца „Играчка-плачка“ и „Мажоретен танц“. Накрая зрители, състезатели и организатори станаха на крака пред изпълнението на Радослав Стоянов от 4.А клас на песента „Моя страна, моя България“.
Водещ на училищното събитие, част от празничната програма по отбелязването на патронния празник, беше Ваня Иванова.
Отговорността за озвучаването в залата поеха Илиян Гъбенски и Дияна Георгиева, а подбраната музика подгряваше публиката и състезателите.
Помощният екип за подреждане на спортния терен и състезателните игри отново бе с ръководител Десислава Ганева и ученици от 4.Б клас.
Нека децата на община Севлиево носят винаги в себе си днешната борбеност и дух на победители под свободното слънчево небе, с погледи вперени във високите си и планини!

/класирането вижте най-долу/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645