Списание „Българи“ отрази наш проект

Г-жа Снежана Цонкова - един от ръководителите на проекта и ст. учител по английски език в нашето училище предаде в искрено интервю атмосферата, както и най-ценното, което са научили участниците в проекта. Какво е то? Прочетете в списанието.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Проект на Община Севлиево и СУ „Васил Левски“ – Севлиево в чешкото списанието „Българи“.

Периодичното издание от Прага е най-големият и масов информационен източник, който достига до 1000 български и чуждестранни читатели – физически и онлайн. То избра да помести за своите читатели в раздел „българо-чешки връзки“ материал за Севлиево, учениците и училището.

В резултат на работата по проект „Важни исторически събития и личности от Чехия и България“ – програма „Еразъм“+ КА 2 „Сътрудничество за иновации и обмен на добри практики“, г-н Красимир Проданов – член на редакционния екип на диаспорното списание, изпрати запитване до г-жа Снежана Цонкова, която да разкаже повече за проекта и изградените приятелски връзки с учениците и учителите в Чешката република.

Г-жа Снежана Цонкова – един от ръководителите на проекта и ст. учител по английски език в нашето училище предаде в искрено интервю атмосферата, както и най-ценното, което са научили участниците в проекта. Какво е то? Прочетете в списанието в училищната библиотека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645