Спектакълът „О’ПисменехЪ“ съпреживяха четвъртокласниците

През месец юни Диян Павлов отново ще бъде наш гост, но с второто си представление "Школото".
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

На 28.03 Диян Павлов – Джими, гостува на нашето училище, за да изнесе вълнуващото си представление, в което се проследява по интерактивен и запомнящ се начин историята на писмеността от дълбока древност до наши дни.
Събитието се реализира по покана на Борислав Маринов от училищната библиотека и чрез финансирането на проект по НП „Осигуряване на съвременна, сигурна и достъпна образователна среда“, разработен от Надя Цочева – ЗДАСД и Борислав Маринов.
Преминавайки през различни епохи и влизайки в различни въздействащи образи, г-н Диян Павлов успя да спечели вниманието на децата, да ги накара да разказват дълго време за чутото и видяното.
Чрез своята любов към театралното изкуство и с професионализъм, присъщи на Джими, той успява да привлече погледите на децата към сътвореното от него – от уникалните функциониращи и атрактивни реквизити до старателно проучената и представяна историческа информация.

В края на представлението децата изработиха самостоятелно хартия, върху която чрез Гутенберговата преса отпечатаха текстове за спомен от събитието.

През месец юни Диян Павлов отново ще бъде наш гост, но с второто си представление „Школото“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645