Резултати от конкурса Масленица

Празникът за пореден път обедини талантливи младежи от цялата страна, които ни изпратиха своите рисунки и ръчно изработени традиционни кукли. Участниците от различни краища на страната и тази година ни показаха своите високи художествени умения! Благодарим на талантливите ученици от София, Пловдив, Бургас, Свиленград, Елин Пелин, Димитровград и Габрово за тяхното участие в конкурса.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Празникът за пореден път обедини талантливи младежи от цялата страна, които ни изпратиха своите рисунки и ръчно изработени традиционни кукли.

Участниците от различни краища на страната и тази година ни показаха своите високи художествени умения! Благодарим на талантливите ученици от София, Пловдив, Бургас, Свиленград, Елин Пелин, Димитровград и Габрово за тяхното участие в конкурса.

Протоколи от журирането, под формата на инфографики, както и рисунките на победителите в конкурса, бихте могли да разгледате тук:

One Response

  1. Здравейте, уважаеми организатори на конкурса!
    От мое име и от името на учениците от ОУ „Алеко Константинов“, гр. Пловдив ви благодарим за възможността отново да участваме в надпреварата за рисунка в конкурса. Поздравления за всички участници и най-вече на спечелилите. Прекрасна идея, прекрасни творби и емоции! С радост и нетърпение ще очакваме следващата година, когато отново ще се пуснем в предизвикателството.
    Бъдете здрави, все така дейни и успешни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645