Революция в храненето – кампания с ученици от 1Г клас

В края на инициативата класът получи сертификат, който да засвидетелства надградените познания за здравословното хранене, както и аксесоар шапка за всяко дете.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

👩‍🍳🧑‍🍳 През изминалата седмица родители и ученици от 1г клас заедно с учителите Надя Христова и Албена Дамянова, отбелязаха Световния ден на революцията в храненето. В следобедните часове на 11.05.2023 г. родителите на първокласници представиха и организираха атрактивни прояви, свързани със здравословното хранене и здравословния начин на живот на децата.

🥕🍅🥒 Класната стая бе преобразена в работилница за хранене или по-скоро здравословна кухня. Децата подредиха в менюто си много зеленчуци, заедно направиха зеленчукова салата и накрая добавиха вкусен дресинг. 🍏🫑 Децата откриха, че освен наслада за вкусовите рецептори, храната, която те приготвиха, беше и наслада за очите им, тъй като цветовете на морковите, чушките, краставиците и другите продукти хармонизираха помежду си и правеха приготвената храна още по-привлекателна.

🍏🫑В края на инициативата класът получи сертификат, който да засвидетелства надградените познания за здравословното хранене, както и аксесоар шапка за всяко дете.

🙋‍♀️ Инициативата на фондация „За храната“ да информират децата за важността на здравословното и правилно хранене взеха в свои ръце Невелина Йовчева и Мюжгян Кадир – родители на ученици в 1Г клас. От Фондацията предоставиха материалите, идеи и подаръци за децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645