Първи места от Деня на здравословното хранене – Габрово

Единадесетото поредно издание на инициативата, която промотира здравословния начин на живот сред подрастващите, се проведе в Спортна зала “Орловец“.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

160 ученици от третите и четвъртите класове в 16 училища от 4-те общини на област Габрово участваха в Деня на здравословното хранене. Сред участниците бяха и два представителни отбора от СУ „Васил Левски“ – Севлиево, водени от г-жа Бистра Банева и г-жа Надя Ганчева. Нашите ученици успяха да спечелят първо и трето място съответно в категория „Образователна игра“ и в категория „Спортни игри“.

Учениците от СУ „Васил Левски“ показаха бързина и точност в спортните игри, както и находчивост и знания в образователните игри. Това им донесе заслужена победа и похвали от организаторите. Нашите участници получиха грамоти и материални награди.

Събитието се организира от Европейския информационен център „Европа директно“ при Габровската търговско-промишлена палата съвместно с Областна администрация, Регионално управление на образованието и Регионалното сдружение на общините „Централна Стара планина“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645