Проект за изграждане на лекоатлетическа писта в двора на СУ „Васил Левски“

Проект за изграждане на лекоатлетическа писта в двора на СУ „Васил Левски“ спечели Община Севлиево. Предвижда се рехабилитация на асфалтовата настилка, полагане на акрилна система за настилка и машинно разчертаване на лекоатлетическа писта на 1 053 кв. метра. С изграждането ѝ ще се модернизира материалната база на училището.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Проектът се финансира от Министерството на образованието и науката чрез Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училище и е за изграждане на площадка със специализирана спортна настилка, която представлява терен за покриване на нормативи за бягане на 60 и 100 метра – част от спортната база на СУ „Васил Левски“ – Севлиево.

В предвидения участък за ремонт от двора има волейболно, футболно и три баскетболни игрища, както и писта за покриване на нормативи. Всички открити спортни обекти в училището са изградени с асфалтова настилка, която в голяма степен е силно амортизирана и на места компрометирана.

Новата част от спортната база, която може да се създаде с настоящото проектно предложение, се разглежда като възможност за превенция срещу вредни навици сред учащите и като условие за преодоляване на неблагоприятните тенденции в здравословното им състояние.

Предвижда се рехабилитация на асфалтовата настилка, полагане на акрилна система за настилка и машинно разчертаване на лекоатлетическа писта на 1 053 кв. метра. С изграждането ѝ ще се модернизира материалната база на училището.

Предстои общинската администрация да обяви обществена поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи.

Общата стойност на безвъзмездната финансова помощ по програмата е 162 265 лв.

Период за изпълнение на дейностите по програмата: юни 2022 г. – май 2023 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645