Празник на буквите

Най-хубавите ни усмивки, тези на първокласниците, сияят от щастие и казват: "Вече сме грамотни!". През седмицата всички четири класа с първокласници проведоха своите мили и красиви тържества, отредени за най-важните другарчета в науката - буквите.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Любим и чакан от всички ни момент! Най-хубавите ни усмивки, тези на първокласниците, сияят от щастие и казват: „Вече сме грамотни!“.

През седмицата всички четири класа с първокласници проведоха своите мили и красиви тържества, отредени за най-важните другарчета в науката – буквите.

Класните ръководители и учителите ЦОУД подготовиха своите възпитаници за най-важната им обща изява в първи клас. Специалните дни бяха споделени и с родителите, с близки и приятели, дошли да запазят свиден спомен от първата училищна изява на своите деца. Със стихотворения, песни и игри бяха наситени тържествата, организирани през седмицата. Всяко дете получи грамота и книжка като награда за усилията и старанието си.

🌞✏️ 1Г клас с учители Надя Христова и Албена Дамянова проведе своето тържество на 28.03.2023 г. Програмата включваше рецитация на тематични стихотворения, изпълнение на любими песни, както и театрална сценка с поука. Учениците заредиха с положителни емоции гостите на своето тържество. Характерни за този и за другите ни класове бяха грижата и благодарността между учители и родители.

🌞✏️ 1Б клас с учители Павлина Атанасова и Соня Георгиева зарадваха родителите на 29.03.2023 г. Тържеството им нарисува усмивки по лицата на всички, присъстващи в класната стая, а стихотворенията и песните на първокласниците създадоха настроение за дни напред.

🌞✏️ На 30.03.2023 г. своя празник на буквите проведоха учителите на 1А клас – Кинка Иванова и Татяна Стойчева, в Градската библиотека. Учениците рецитираха стихотворения за буквите от азбуката, пяха свои любими песни и изпълниха интересно предизвикателство с награда.

🌞✏️ Учителите на 1В клас – Нася Илиева и Дияна Георгиева, разчувстваха гостите на тържеството си в актовата зала. Наситена с емоция и настроение бе празничната вечер. Учениците бяха приветствани в Царството на буквите, а букварчето, азбуката и читанката разказаха за приключението да си първокласник. Освен със стихотворения и песни, децата зарадваха своите гости и с отлична актьорска игра.

💗📖 На всяко едно тържество, във всеки един клас, се усещаше любов, грижа и щастие – както за учениците, така и за родителите и учителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645