Почетни грамоти и отличия за трима наши учители

Тържество по повод 24 май - Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

🏅 Почетното отличие „Неофит Рилски“ на МОН бе връчено днес на г-жа Ивета Кръстева – ст. учител по химия и опазване на околната среда, лично от кмета на град Севлиево Иван Иванов. Отличието се присъжда за дългогодишна цялостна професионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование.

За участието си в конкурса „Учител на годината“ Ана Жекова и Радослава Стоянова също бяха наградени и с Почетно отличие „Неофит Рилски“ от Министерството на образованието и науката.

🏅 Специалната награда в направление „Природо-математически науки“ получи г-жа Ана Жекова – главен учител в Средно училище „Васил Левски“.

🏅 Специална награда в направление „Възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници“ получи г-жа Радослава Стоянова – старши учител в Средно училище „Васил Левски“ – Севлиево.

Снимки: тържеството по повод 24 май – Деня на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645