Посещение в „Хитачи Енерджи България“ ЕООД

What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

В деня на отворени врати на „Хитачи Енерджи България“ ЕООД учениците от паралелките с профил „Предприемачески“ – 11.В и 12.В клас и паралелка с профил „Математически“ – 12. А клас, посетиха производствените помещения на компанията и наблюдаваха в реално време производствения процес. Някои от процесите са механични, а други са роботизирани, което прави производството качествено и много иновативно.

Силно впечатление ни направи чистотата в халетата и на работните места. Г-н Огнян Вълев ни обясни, че чистотата се поддържа от работниците, а наетата външна почистваща фирма само изхвърля отпадъците. След производствената обиколка учениците бяха поканени да се запознаят с тримесечните летни стажантски програми на фирмата, за които при интерес могат да кандидатстват.

От отдел „Човешки ресурси и подбор на персонала“ показаха на учениците, как правилно да подготвят своето СV и да комплектуват документите си за кандидатстване на работа. Малко по-късно, много подробно от завода разказаха на младите хора за провеждането на интервю, задаваните въпроси, най-правилните отговори, поведението, което ще им осигури мечтаната позиция и идеята, че може дори млад човек без опит да бъде отлично допълнение в екипа на „Хитачи Енерджи България“ ЕООД, в който да се развива кариерно и лично.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645