Поклонение пред бюст-паметника на Васил Левски

Поклонение пред бюст-паметника на Васил Левски в двора на едноименното ни училище. СУ "Васил Левски" - Севлиево чества патронния си празник с програма от събития.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Поклонение пред бюст-паметника на Васил Левски в двора на едноименното ни училище. СУ „Васил Левски“ – Севлиево чества патронния си празник с програма от събития.

Директорът на школото Тома Томев приветства гостите с думите: “На днешната дата си спомняме заветите, които преди 150 години ни завеща Васил Левски. Той увисна на бесилото. Той надскочи своето време и се превърна във визионер, прозрял бъдещето, отстояващ до последно идеите си за “чиста и свята република“. Думи на признателност към делото на Апостола изказаха и възпитаниците на училището, които бяха подготвили поетичен рецитал.

Учениците с високи постижения и отличия получиха грамоти и подаръци, които им бяха връчени от директора на учебното заведение.

Събитието уважиха областният управител на област Габрово Кристина Сидорова, кметът на Севлиево Иван Иванов, заместник-кметът Красимира Йорданова и председателят на ОС- Севлиево Здравка Лалева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645