Петима наши отличници с награди от бизнес сдружение „Севлиево 21 век“

Петимата бъдещи студенти са показали високи образователни успехи, с което са заслужили да бъдат носители на предметната награда на сдружението, обединяващо представителите на бизнеса в града.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Николай Недев, Моника Генкова, Пресияна Ганева, Мелнур Нуриева и Самира Алиаджова получиха годишните образователни награди на Бизнес сдружение „Севлиево 21 век“, които се дават традиционно на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Петимата бъдещи студенти са показали високи образователни успехи, с което са заслужили да бъдат носители на предметната награда на сдружението, обединяващо представителите на бизнеса в града. Наградите – таблети и поздравителни адреси, бяха връчени от председателя на сдружението Мариана Петрова. За първи път младежите носеха и отличителни ленти ОТЛИЧНИК на бизнес сдружение „Севлиево 21 век“ 2023 г.

Наградите на Сдружението се връчват за дванадесета поредна година и това винаги е на най-светлия български празник – 24 май.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645