Откриване на учебната 2022-2023 година

Мили ученици, скъпи учители, родители, за българското образование 15 септември винаги е бил празник, защото началото на всяка нова учебна година напомня, че това, което ще вложим като енергия сега в училище, ще проличи в нашето утре. Но на днешния ден детските гласове и усмивки, които оживяват двора и класните стаи, за всички нас са вдъхновение.  Знам, че с трепет и вълнение се очаква биенето на училищния звънец...
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Приветствие от директора на училището.

Мили ученици, скъпи учители, родители, за българското образование 15 септември винаги е бил празник, защото началото на всяка нова учебна година напомня, че това, което ще вложим като енергия сега в училище, ще проличи в нашето утре. Но на днешния ден детските гласове и усмивки, които оживяват двора и класните стаи, за всички нас са вдъхновение.  Знам, че с трепет и вълнение се очаква биенето на училищния звънец.

Най-нетърпеливи със сигурност са първокласниците и техните родители! Най-малки ученици, днес вие правите първата крачка по пътя на образованието, на трупането на нови знания и на израстването. Много искам в нашето училище да ви е  интересно, вълнуващо и забавно. Бъдете любопитни, любознателни, четете, питайте, откривайте нови и непознати светове!

Вие, по-големи ученици, които преминавате в нов етап от образователния си път, вече сте се изправяли пред предизвикателствата на училището. Затова разбирам, че вълнението не е толкова силно, но вярвам, че новата учебна година ще бъде за вас успешна и ползотворна.

Знам, че понякога ви е трудно и не ви се учи. Не винаги разбирате защо учителите и родителите настояваме за това. В такива моменти се питайте искате ли да поверите живота си на необразован човек? Отговорът ви, сигурен съм, ще е „не!” Защото истински стойностните неща се решават от умни, знаещи и подготвени хора, които през целия си живот не са спирали да се учат и самообразоват. Затова в нашето училище искаме да овладявате знания и умения, които ще ви направят способни да живеете и да се доказвате в бързо променящия се свят.

Всички ние – преподаватели и ученици, заедно ще работим не само за учебната ви подготовка, но и за личностното ви израстване, за умението ви да общувате с връстниците си, със семейството си, в обществото, с природата. Нека в нашето училище се чувствате подготвени за бъдещето си!

Скъпи дванадесетокласници, сигурен съм, че вие сте уверени в себе си и имате високи цели, защото може и да не сте я чували, но една китайска поговорка кратко обобщава несъмненото – „Знанието е съкровище, което ще последва своя собственик навсякъде.“

Мили ученици, нека е вълнуваща и успешна учебната 2022-2023 година, да е изпълнена с много предизвикателства и наситена с емоции! 

Скъпи, родители, пожелавам ви търпение и любов, с които да подкрепяте усилията на Вашите деца по пътя на тяхното образование, израстване и усъвършенстване. Бъдете съмишленици на учителите в тяхното дело!

Скъпи колеги, благодаря ви за усилията, вложения труд и отговорността към общността. Съхранете енергията и вдъхновението си на професионалисти, осъзнаващи значимостта на своята мисия. Нека като екип  да продължим да  инвестираме в бъдещето на младите хора на Севлиево!

На добър час на всички! Честит празник!

Тома Томев – директор на СУ „Васил Левски“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645