„Наука на сцената“ 2022, последващо събитие

Събитието, което ще се проведе от 30.09 до 01.10.2022 г., е част от програмата на „Европейска нощ на учените 2022“ по проект K-TRIO и Националната програма за отбелязване на обявената от ООН Международна година на фундаменталните науки и устойчивото развитие (07.2022 – 07. 2023).
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

СУ „Васил Левски“ ще е домакин на последващо събитие на международния фестивал „НАУКА НА СЦЕНАТА“, което ще се проведе от 30.09 до 1.10.2022 г.

Събитието е част от програмата на „Европейска нощ на учените 2022“ по проект K-TRIO и Националната програма за отбелязване на обявената от ООН Международна година на фундаменталните науки и устойчивото развитие (07.2022 – 07. 2023).

Организатори на последващото събитие са националния и местния организационен комитет на програмата „Наука на сцената – България“, Съюзът на физиците в България, Министерството на образованието и науката и СУ „Васил Левски“ – Севлиево.

Със съдействието на: българския технологичен гигант SAP и Фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ).

В случай, че искате да се включите виртуално в нашето хибридно провеждащо се събитие, моля регистрирайте се тук https://hopin.com/events/sons2022-followup. Ще може да наблюдавате на живо всичко, което се случва на сцената на събитието, както и да получите достъп до някои информационни материали и запис на сесиите.

На събитието ще има кратка информация за Международната година на фундаменталните науки и устойчивото развитие и една популярна лекция от изтъкнат учен по актуални научни проблеми. Ще бъде предтавено участието на българската делегация на фестивала в Прага, като участниците ще споделят по най-атрактивен начин своите впечатления от фестивала и новите идеи и добри практики, които са обогатили техния опит в преподаването на STE(A)M  дисциплините в класната и извънкласната си дейност. Традиционно голям интерес предизвикват и работилници за учителите, като нашите работилници винаги са оценявани високо и на международните фестивали. Ще бъдат представени една работилница на български участник на Международния фестивал и една – на поканен гост от чужбина. Събитието ще е съпроводено с изложба на постерите, представящи българските проекти на щандовете на Международния фестивал, както и с един или два щанда за илюстрация на основното съдържание на фестивала. 

В събитието са поканени да участват всички учители по природните науки (STEM – учители) от всички степени на образованието у нас, включително предучилищно и детски градини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645