Младите ни огнеборци – първенци в общинското състезание

Състезанието се провежда на общинско, областно и републиканско ниво. Още по-амбицирани, те очакват следващото състезание и следващите си успехи!
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Отборът на училището ни показа отлична подготовка в двете състезателни дисциплини на Общинското първенство на МПО „Млад огнеборец“. Това отведе отборът на СУ „Васил Левски“ до престижното второ място в комплексното класиране и първо място в дисциплината „Бойно разгръщане“. Учениците се отличиха с ловкост, бързина и прецизност при изпълнение на задачите по двете дисциплини: „Бойно разгръщане“ на състезателна пътека и „400 м щафетно бягане с препятствия“.

Организацията и дейността на училищния отряд се осъществи под ръководството на обучаващ инспектор Тодор Тодоров от Районната служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – Севлиево и г-жа Надя Цочева – зам.-директор АСД в СУ „В. Левски“.

В състава на отбора влязоха следните мотивирани ученици: Самуил Пенков – 7г клас, Виктория Стефанова , Калоян Мичев и Стоян Мичев от 8а клас, Дамян Солучков, Цветомир Колев и Даниел Христов от 9а клас, Алпай Мехмед, Дарий Бончев и Стрезомир Симеонов от 9б клас. Състезанието се провежда на общинско, областно и републиканско ниво. Още по-амбицирани, те очакват следващото състезание и следващите си успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645