Мартенски базар с кауза

Тази година учители, ученици и УС обединиха сили, за да изработят мартеници в помощ на Габриела Гатева от 3г клас. Цялата училищна общност работи активно в посока мечтата на Габи да стъпи уверено и да поеме смело напред към нови успехи, да се сбъдне!
What they say
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

В СУ „Васил Левски“ – Севлиево се проведе традиционният мартенски базар с кауза. Тази година учители, ученици и ученическия съвет обединиха сили, за да изработят мартеници в помощ на Габриела Гатева от 3г клас. Най-много бяха мартениците, сувенирите и украшенията, които лично майката на Габи бе изработила за базара. Цялата училищна общност работи активно в посока мечтата на Габи да се сбъдне – да стъпи уверено и да поеме смело напред към нови успехи! Вярваме в това!

Събраната сума от мартенския базар е в размер на: 4 450,00 лв. След преброяване, паричните средства бяха предадени на родителите на Габриела. Те от своя страна отвърнаха с благодарност, която публикуваме:

„Бъдете живи и здрави! Изказвам най-искрените си благодарности на всички учители, ученици и родители, които се включиха в благотворителния базар в подкрепа на Габи, като си закупиха мартенички, изработени от нас и от децата в училище.
Сумата от 4450 лв. ще бъде използвана за предстоящите прегледи в Турция през месец април. Благодаря ви, че за пореден път застанахте до нас и подкрепихте Габи в борбата ѝ да ходи самостоятелно.
БЛАГОДАРИМ ВИ!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645