Кулинарно училище

„Кулинарното училище“ ще продължи на 8-ми март, когато на свой ред момичетата ще приготвят здравословни бонбони, за да почерпят момчетата за празника.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

„Кулинарно училище“ – така озаглавиха идеята си учениците от 4Б клас, в навечерието на коледните и новогодишни празници.

Тя бе свързана с работата по проект „Извън мрежата“. Целта беше, децата да придобият ценни умения и знания, в област важна в живота на всеки човек. Да се приобщят родителите, към формиране на компетентности и качества у децата, които изискват индивидуален подход в обучението и изграждане на убеждения за здравословно хранене в цялото семейство.

Задачата бе, момчетата да направят здравословни бонбони от полезни за организма продукти. Подготовката беше старателна и запозна децата със свойствата на различни съставки използвани в кулинарията. С родителска помощ се избраха рецепти за бонбоните. Предизвикателството беше голямо, но старанието и сръчността победиха. Момчетата направиха прекрасни и много вкусни бонбони. Отрупаната маса с вкусотии доказваше това.

Журито в кулинарната изложба бе затруднено да излъчи победители. Те получиха награда – КУЛИНАРНА КНИГА С РЕЦЕПТИ ЗА БЪДНИ ВЕЧЕР И КОЛЕДА.

„Кулинарното училище“ ще продължи на 8-ми март, когато на свой ред момичетата ще приготвят здравословни бонбони, за да почерпят момчетата за празника. Ученето извън мрежата децата наричат уроци за живота, най-ценните и приятни за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645