Изпращане на випуск 2023

Днешният 15-и май бе последният ден в училище за дванайсетокласниците. За последно сбогом и прощаване със знамето на училището се събраха 73 бъдещи студенти.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Тържество по изпращане на зрелостниците на СУ „Васил Левски“ – Севлиево

Емоционално зареден и вълнуващ ден за абитуриентите на училището ни. Днешният 15-и май бе последният ден в училище за дванайсетокласниците. За последно сбогом и прощаване със знамето на училището се събраха 73 бъдещи студенти.

Приветствие с благопожелания за здраве, бъдещи успехи и широк размах на мечтите отправи директорът на училището г-н Тома Томев.

Официални гости на тържеството бяха д-р Иван Иванов – кмет на Община Севлиево, инж. Красимира Йорданова – зам.-кмет, Сабие Ходжева – началник на отдел „Образование“, Марияна Петрова – председател на Училищното настоятелство при СУ „В. Левски“.

Организатори на емоционалното събитие бяха учителките по български език и литература Милена Белоева и Здравка Димитрова, преподавятелят по музика в нашето училище Пламен Пеев, както и г-н Евгени Генов – учител по физ. възпитание и спорт. Благодарности дължим и на Сибел Абазова – бивша наша ученичка, която подготви празничната украса, с която празненството на училището ни придоби още по-завършен и красив вид.

С пожелания за попътен вятър и смелост напред, кметът на града подари на всеки от зрелостниците подаръчни комплекти от името на Общината. Г-жа Даниела Йорданова – преподавател по български език и литература на випуска, прочете своето стихотворение „Без вас“, посветено на своите завършващи ученици, с които съдбата я е срещнала още преди 8 години.

Емоционално наситени и красиви бяха минутите от изпращането. Затова допринесе и народният танц, който изпълниха учениците от 10Б клас – Георги Иванов, Борислав Пенев, Ивен Недева, Александра Цонева и Ралица Цонева – пред всички присъстващи, беше по собствена хореография.

В края на събитието, като олицетворение на свободния полет на мечтите, широкия размах на идеите и необозримите хоризонти пред младите хора, бяха пуснати три бели гълъба от ученици от 10А клас .

Знамената група бе сменена – досегашните дванайсетокласници предадоха училищния символ – знамето – на бъдещите абитуриенти. Новата знаменна група е в състав: Мирослав Ненков, Лилия Апостолова и Росина Камбурова.

12 А клас – класен ръководител Пламен Пейков.
12 Б клас – кл. ръководител Десислава Зурева.
12 В клас – кл. ръководител Мирослава Михайлова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645