Елица Пенчева в топ 10 на националното състезание „Аз мога тук и сега“

След като първо пребори 91 участници от цяла България в своята възрастова група на националния кръг, Елица се класира за финалния подбор, който включи ТОП 20 участници в екзекутивния финален кръг.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

На финалния кръг в състезанието „Аз мога – тук и сега“ Елица Пенчева от 11Б клас се класира на почетното 8 място, от достигналите само 20 участници до екзекутивния финален кръг на състезанието по чужди езици в гр. Девин.

След като първо пребори 91 участници от цяла България в своята възрастова група на националния кръг, Елица се класира за финалния подбор, който включи ТОП 20 участници в екзекутивния финален кръг. В него ученичката се класира на почетното осмо място!

Състезанието се проведе в Девин. То бе за ученици в три възрастови групи – 7-8 клас, 9-10 клас и 11-12 клас. Езиковите категории бяха английски, френски, испански, италиански и искапански език. 

Всеки от участниците трябваше да премине през три етапа. Първият е „Изрази себе си“ и в него трябва да се представи писмена разработка с минимум брой думи, различен за всяка възрастова категория. Вторият етап е тест и представлява проверка на езиковите знания за употреба на граматичните и лексикални единици. Участниците от разрличните възрастови групи трябва да отговорят на различен брой въпроси – най-малките от 8-9 клас отговарят на 40 въпроса, тези от 9-10 клас – на 50 и най-големите – в групата на 11-12 клас отговарят на 60 въпроса за един астрономичен час. 

Всички участници получават и сертификат за участие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645