Дни на отворените врати за бъдещите първокласници

Благодарим за партньорството през годините! Весело лято, слънчеви мигове, много игри и усмивки, мили малки бъдещи ученици!
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

В дните от 09.05 до 12.05.2023 г. СУ „Васил Левски“ организира Дни на отворените врати и посрещна децата от последните групи на детските градини на територията на община Севлиево.

Бъдещите първокласници от ДГ „Слънце“, ДГ „Радост“, ДГ „Пролет“ и ДГ „Щастливо детство“, нетърпеливо прекрачиха училищния праг. Тук, с радост, песни и задачки ги посрещнаха най-малките ни ученици – първокласниците, с кл. ръководители К. Иванова, П. Атанасова, Н. Илиева и Н. Христова, които им показаха и разказаха какво е да си ученик и то в първи клас.

В училищната библиотека се запознаха с молбата на книгата и с професията библиотекар. Разлистиха книжките и бързаха да покажат, че познават голяма част от буквите, а някои от тях, вече могат и да четат.

От спасителя в училищния басейн Боян Ботев научиха защо е необходимо да се научат да плуват и по какъв начин се провеждат първите занятия на децата по плуване.
Малки приятели, благодарим, че посетихте нашето училище и се докоснахте до атмосферата му!

Благодарим и на Вашите учители, от които сте получили отличен старт за училище! Благодарим и на Вашите директори: Таня Дечева, Цанка Ненчева, Виолета Василева и Иглика Пенкова, които съдействаха тази среща да се случи!

Благодарим за партньорството през годините!
Весело лято, слънчеви мигове, много игри и усмивки, мили малки бъдещи ученици!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645