Гражданско образование от първо лице

Г-жа Петрова работи активно в посока учениците да получават реални и приложими знания по Гражданско образование.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

През седмицата групи от ученици в трите ни паралелки в единадесети клас посетиха Община Севлиево. Там те затвърдиха част от получените теоретичните знания по предмета „Гражданско образование“ в училище.

Учениците имаха възможност заедно със своя ръководител г-жа Ирена Петрова – учител по философия и психология, да се запознаят отблизо с работата и функциите на административната институция.

Обиколката на учениците започна с история, в която те научиха кои са всички кметове на града от Освобождението до наши дни. Групата се запозна с четиримата заместник-кметове и техните ресори на управление, както и с функциите на кмета и Центъра за административно обслужване на Общината.

Г-жа Петрова работи активно в посока учениците да получават реални и приложими знания по Гражданско образование. Тя споделя мнението, че гражданското образование е изключително важно, тъй като подготвя учениците ни да участват активно в обществения живот и да поемат своята роля като отговорни граждани – членове на обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645