Галина Рачева Иванова – учител будител за 2022 г.

Тя дава възможност на учениците да развиват езикови умения в реални условия, поставя ги в конкурентна среда с ученици от езикови и профилирани гимназии и повишава нивото на чуждоезиковата им подготовка, както и авторитета на СУ „Васил Левски“ – Севлиево.
What they say
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

За седми път Синдикатът на българските учители в област Габрово организира конкурс „Учителите – будители на бъдещето“. Негова задача е да се превърне в професионална трибуна на педагозите от област Габрово и да отрази резултатите от учебно-възпитателната работа на учителите. Ежегодно, в чест на Деня на народните будители, в Музея на образованието в град Габрово се организира церемония за отчитане резултатите от конкурса и награждаване на номинираните представители от училищата в областта.

На церемонията тази година, проведена на 26 октомври, Средно училище „Васил Левски“, бе представено достойно от г-жа Галина Иванова, старши учител по руски език, наградена за „Учител – будител на бъдещето в категория „Гимназиално образование“. Г-жа Рачева преподава на учениците от 8, 9 и 11 клас, профил „Предприемачески“, с интензивно изучаване на руски език. Тя дава възможност на учениците да развиват езикови умения в реални условия, поставя ги в конкурентна среда с ученици от езикови и профилирани гимназии и повишава нивото на чуждоезиковата им подготовка, както и авторитета на СУ „Васил Левски“ – Севлиево.

За първи път в конкурса през тази година бяха удостоени млади учители, които прекрачват прага на училището в качеството си на педагози за първи път. Представител в тази категория бе Диана Георгиева, която за първа година е преподавател в целодневна организация на обучението на малките първокласници.

В навечерието на 1 ноември Синдикатът на българските учители пожелава на всички учители да бъдат благословени с обичта на своите възпитаници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645