В музикалния свят на оркестър „Севлиево“

В надграждащото събитие тази година, малките ученици от целодневните групи в начална степен бяха запознати с музикалните инструменти, а в беседата ръководителят на музикалната група Пламен Пенчев (възпитаник на музикалната паралелка на училището) задава интересни въпроси и провокира децата да мислят.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

През последната седмица духовите музикални инструменти на оркестър „Севлиево“ оживяха в Актовата зала на СУ „Васил Левски“. Събитието е последващо и в резултат от работата на Диляна Пенчева – учител ГЦОУД в начален етап. Припомняме, че през изминалата година тя застъпи STEAM методите на обучение в учебните си часове и отдели специално внимание на музиката като изкуство. В часовете децата изработваха музикални инструменти, запознаха се с техните видове и заедно откриха изразността на музикалното изкуство.

В надграждащото събитие тази година, малките ученици от целодневните групи в начален етап бяха запознати с музикалните инструменти, а в беседата ръководителят на музикалната група Пламен Пенчев (възпитаник на музикалната паралелка на училището) задава интересни въпроси и провокира децата да мислят.

Срещите с духовия оркестър приключваха със своеобразен концерт и различни стилове музикални произведения, които вълнуваха децата истински. Невероятните музиканти от оркестъра позволиха на всички деца да се докоснат до музикалните инструменти и музикалното изкуство, а дори и да посвирят на тях. Оказа се, че ударните и струнните инструменти са най-впечатляващи за децата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645