Вълнуващото театрално представление „Новите приключения на Лиса“

Г-жа Даниела Симеонова играе ключова роля в този процес, като подкрепя учениците във всяка крачка към формирането на творчески и креативни личности.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

Актовата зала на нашето училище бе изпълнена с радост и вълнение, докато учениците от 3Б клас представяха пиесата си „Новите приключения на Лиса“. Това чудесно театрално събитие бе организирано от Детското театрално студио при СУ „Васил Левски“, под ръководството на г-жа Даниела Симеонова – учител ЦОУД на третокласниците.

Нашите третокласници демонстрираха невероятни умения и талант на сцената, завладявайки сърцата на всички присъстващи.

Представлението бе не само забавно, но и поучително, като предложи на зрителите някои важни уроци. В публиката присъстваха и директорът на училището, както и заместник-директорката по учебната дейност за 1-4 клас – г-жа Галина Христова.

След края на представлението, учениците бяха наградени за техния труд и отдаденост, а в класната стая ги очакваше заслужена почерпка.

Особено важно е да отбележим, колко значимо е за децата да имат възможност да се изявяват на сцена. Театралното изкуство помага на малчуганите да развиват своето въображение, креативност и самооценка. 💡 То им предоставя „платформата“, на която могат да изразяват своите мисли и чувства, като същевременно се учат на отговорност, дисциплина и работа в екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645