Връчване на отличието на „Бързи герои 112“ за учебната 2021-2022 на Ваня Иванова

Тази седмица Г-жа Елица Хадживълчева - председател на фондация „Сърце до сърце за България“ и национален координатор на „Бързи герои 112, официално връчи отличието на г-жа Иванова, като й благодари за всеотдайността в работата на учител-вдъхновител и посланик на "Бързи герои 112".
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

В рамките на онлайн събитието за миналата учебна година Ваня Иванова бе сред ТОП 10 на финалистите, които получават признанието AMAZING TEACHER (невероятен учител).

Тази седмица Г-жа Елица Хадживълчева – председател на фондация „Сърце до сърце за България“ и национален координатор на „Бързи герои 112, официално връчи отличието на г-жа Иванова, като й благодари за всеотдайността в работата на учител-вдъхновител и посланик на „Бързи герои 112“.

През пролетта на 2021 г. СУ „Васил Левски“ бе първото училище в България, което се включи в световната образователна инициатива насочена към повишаване на осведомеността за симптомите на инсулт и необходимостта от бързи действия – БЪРЗИ ГЕРОИ 112. Заради всеотдайната работа на учителите в групите за целодневна организация на учебния ден програмата имаше голям отзвук в града, а Ваня Иванова стана и посланик за България. През тази година всички училища и детски градини от Община Севлиево също бяха включени в нея, благодарение на опита на СУ „Васил Левски“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645