Весел юнски празник

Празникът продължи с много веселие, танци и игри, подарени на децата от Училищното настоятелство при СУ „Васил Левски“.
What they say
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

На празника по случай Деня на детето председателят на Училищното настоятелство г-жа Марияна Петрова връчи почетен приз за Учител-вдъхновител за 2022-2023 година на две учителки в начален етап – г-жа Мария Пенчева и г-жа Надя Христова. Поздравления за колегите!

Първи юни беше вълнуващ и незабравим празник за първокласниците от нашето училище. С голямо вълнение в 11 часа малките ученици се подредиха в двора пред южния вход на сградата. Там те представиха пъстра програма, наситена с много стихчета и песни за изминалата учебна година и за предстоящата лятна ваканция. Децата, участващи във фолклорна група „Звънче“ с ръководител Пламен Пенчев, изпълниха закачливата народна песен „Садила мома жълта латинка“. А малките танцьори от групите за занимания по интереси „Хорце“ и „Хорце-1“, с ръководител Ана Иванова, изиграха майсторски ръченица.

След това започна най-вълнуващият момент – раздаването на удостоверенията за завършен първи клас. Г-жа Галина Христова – зам.-директор в начален етап, поздрави всеки първокласник и му връчи удостоверението заедно с книжката „Моята първа книга за Васил Левски“.

Празникът продължи с много веселие, танци и игри, подарени на децата от Училищното настоятелство при СУ „Васил Левски“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645