Абонамент за „Deutsch perfekt“ 2024

Това помага на учениците да се мотивират, да развият комуникативните си умения и да разберат различни аспекти на немската култура и общество.
What they say
Follow us
Subscribe Newsletter

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet sites ulla vitae elit libero 

По инициатива и проектно предложение на Тома Томев и Борислав Маринов, Идеал Стандарт – Видима АД финансира закупуването на едногодишен пълен абонамент за 2024 г. за престижното немскоезично списание „Deutsch perfekt“ – за целите на ефективното и иновативно чуждоезиково обучение в СУ „Васил Левски“ – Севлиево.

Списанието ще бъде интегрирано в профилираните направления от обучението по немски език в 11-и и 12-и клас – „Превод“ и „Култура“. Периодичното издание „Deutsch perfekt“ предоставя актуални статии, новини и интервюта на немски език, което помага на учениците да се запознаят с културата, да разширят речника си и да подобрят разбирането и употребата на немския език. Списанието предлага разнообразие от теми, упражнения за практика и граматически ресурси, които подкрепят учебния процес. Това помага на учениците да се мотивират, да развият комуникативните си умения и да разберат различни аспекти на немската култура и общество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645