Национални програми
НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „ЗАЕДНО В ИЗКУСТВАТА И В СПОРТА“ 2024/2025 г.

Средно училище „Васил Левски“ се включи в НП „Заедно в изкуството и спорта“, като отчитайки интереса на учениците, ще бъдат сформирани следните групи:

Модул 1. Изкуства

I възрастова група – I – IV клас
Танцово изкуство Забавно-танцова група „Бонбони“ – 16 участници

I възрастова група – I – IV клас
Театрално изкуство Детско театрално студио – 20 участници

III възрастова група – VIII – XII клас
Изобразително изкуство – Изобр. и приложно изкуство – 10 участници

Модул 2. Спорт

I възрастова група  I – IV клас – момчета
Отбор по футбол – 14 участници

II възрастова група – V – VII клас – момчета
Отбор по баскетбол – 12 участници

НП „Заедно в изкуствата и спорта“
Сформирани групи 2024/2025 година

Щракнете върху групата за повече информация:

Архив на групите от 2022/2023 година

Театрално изкуство – Детско театрално студио

Участниците в детското театрално студио приветстваха с „добре дошли“ гостите на събитието за споделяне на иновативни практики, което нашето училище проведе от 25 до 26.03.2023 г. Те представиха своите таланти и зарадваха публиката.

На 19.01.2023 г. се случиха първите представления пред публика на малките артисти от Детско театрално студио. Пътуващият ни театър беше на гости при децата от 1. Б, 2. Б и 2. Г класове. Учениците се запознаха с куклите Мелодия и Звънчо, които им разказаха какво да правят, за да бъдат здрави. Всички бяха завладяни от магията на театъра и сред много аплодисменти си обещаха да се срещнат пак.

 

Участниците в Детското театрално студио с ръководител г-жа Даниела Симеонова се потопиха в света на театъра, като се запознаха с новите кукли и декори. За малките театралци това бе и първа репетиция по двойки, в която трябваше да си партнират, да изслушват думите на другарчето си и да показват правилната емоция или реакция. След първите опити за кратки етюди участниците в театралното студио са изключително щастливи, а родителите споделят, че им е било много забавно и интересно да видят децата си в ролята на кукловоди.

06.10. 2022 година – хубав ден за второкласниците на СУ „Васил Левски“! От днес започват заниманията на Детско театрално студио. Интересът е голям, участниците – повече, а детските очи светят в очакване да видят чудото на театъра. Записаха се 26 ученици от вторите класове. Идеята на екипа е да се поставят две приказки на сцена и да се подготвят множество етюди с теми от живота на децата. Но заглавията на постановките засега ще останат творческа тайна.

Вокално изкуство - Вокална формация

Калина Христова от 11В клас – участник във вокалната формация представи своето музикално изпълнение по време на домакинството на нашето училище на НП „Иновации в действие“ от 25 до 26.03.2023 г.

Осмокласниците Лъчезар Иванов, Николай Тодоров и Виктория Иванова заредиха с настроение гостите от междуучилищния ученически обмен с гимназия Раублинг, Германия. 27.03.2023 г.

Участнии в клуба с ръководител Пламен Пенчев се включиха в литературно-музикалната програма „Началото“ – посветена на патронния празник на училището.

От 01.10.2022 г. започват заниманията на вокалната формация.  Записаха се 8 ученици.

Отбор по баскетбол

Отборът от ученици, трениращи баскетбол по НП „Заедно в изкуствата и спорта“ вече е екипиран и готов за спортни приключения. Баскетболистите на треньорът Ангел Илиев ще носят с отговорност и чест представителното спортно облекло за нашето училище.

От 01.10.2022 г. започват заниманията на отбора по баскетбол.  Записаха се 16 ученици.

Отбор по футбол

Първокласниците, трениращи футбол в клуба по НП „Заедно в изкуствата и спорта“, получиха своите отличителни дрехи. Екипите ще ги направят разпознаваеми и отличаващи се като една група.

От 01.10.2022 започват заниманията на отбора по футбол.  Записаха се 16 ученици.

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645