ОБЯВЛЕНИЕ

Със Заповед № РД-04-666 / 17.05.2021г. на Директора на СУ „Васил Левски“  гр. Севлиево е открита процедура за отдаване под наем чрез публичен търг с

Прочети повече
2022-2023

Доц. д-р Коцев – гост на нашето училище

С думите си той се опита да вдъхне още повече увереност у учениците, че предприемачеството е правилният избор за тях и че трябва да вярват в себе си и да използват възможностите пред тях дори без оглед на наличните ресурси.

Прочети повече
2022-2023

Списание „Българи“ отрази наш проект

Г-жа Снежана Цонкова – един от ръководителите на проекта и ст. учител по английски език в нашето училище предаде в искрено интервю атмосферата, както и най-ценното, което са научили участниците в проекта. Какво е то? Прочетете в списанието.

Прочети повече
2022-2023

В шахматно съревнование с големите ученици

Колкото повече играеха партия след партия, толкова повече искаха още и още да играят. Не заради състезателното начало, а заради предизвикателството и удоволствието. Всяка победа се регистрираше и отчиташе в общ резултат на двата отбора

Прочети повече
2022-2023

Какво е да си криминалист? Това обясни инспектор Ганев от РУ на МВР – Севлиево

Най-интригуващ беше разказът за това, как се разкрива престъпление и как се хващат престъпниците. Нагледно бяха показани дактилоскопски отпечатъци, пресъздадена беше обстановката за търсене на предмети с фенер в затъмнени помещения.

Прочети повече
2022-2023

Новата година за Детското театрално студио започна

След първите опити за кратки етюди участниците в театралното студио са изключително щастливи, а родителите споделят, че им е било много забавно и интересно да видят децата си в ролята на кукловоди.

Прочети повече
2022-2023

Община Севлиево ще кандидатства за модернизация на образователната среда

Отчитайки значимата роля на училището като образователна институция е особено важно постигнатото да се надгражда и да се реконструира образователната инфраструктура, за да се реализират нови образователни практики.

Прочети повече
2022-2023

Коледен базар в училище

Учители, ученици и родители  работиха неуморно, за да изработят картички, пана, украси, аранжировки, венци и сладкиши, които да бъдат част от базарните маси на 21 декември.

Прочети повече
2022-2023

„Коледни звезди“ – концерт на малките ученици

„Коледните звезди“ от начален етап огряха и затоплиха актовата зала, зарадваха ръководството, учителите и родителите, а наричанията на коледарите дадоха надежди за здраве, добро, мир и любов във всички домове и сърца.

Прочети повече
Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645