Новини от учебната 2023-2024 година
Призови места в химията – „Празник на химията 2024“

Комисията отличи с III място Даниела Данаилова от 10Б клас от 66 участници, с III място Виктория Панайотова от 11Б от 21 участници и IV място с поощрителна награда Нели Лалева – 9Б, която се конкурира с 48 участници.

Прочетете повече »
Интердисциплинарен урок: Полети на ракети и нови знания

В истински празник на авиацията и космонавтиката се превърна практическото занимание за изстрелване на миниракети, ръководено от г-н Стефан Василев от клуба по ракетомоделизъм към ЦПЛР „Йовко Йовков“.

Прочетете повече »
СУ „Васил Левски“ бе домакин на състезанието по БДП

За СУ „Васил Левски“ – Севлиево в донеслата ни първо място категория 8-12 клас се състезаваха: Християна Христова – 8Б клас, Симеон Камбуров – 10А клас, Георги Ботев и Виктория Стефанова от 9А клас.

Прочетете повече »
Учебна екскурзия организираха в 4Б клас

Йоан Чолаков изнесе беседа на другите посетители на скривалището, кои обстоятелства са причина за залавянето на Левски. Хората останаха впечатлени и възхитени как българските деца се интересуват и знаят своята история.

Прочетете повече »
Кулинарно училище

„Кулинарното училище“ ще продължи на 8-ми март, когато на свой ред момичетата ще приготвят здравословни бонбони, за да почерпят момчетата за празника.

Прочетете повече »
Коледари в училище

Отново е краят на декември, отново идва Коледа… С коледния дух и доброта, спазвайки традицията, коледари от 4 клас на училището с класен ръководител Надя

Прочетете повече »
Не на тютюнопушенето!

Учениците от клубовете  заедно с учениците от 9б клас – профил “Природни науки”-изработиха постери, рисунки, макети и презентация, в които отразиха своето отношение към тютюнопушенето и вредата от него

Прочетете повече »
Нощ на литературата в училище

Събитието обедини читателите със своята приятна – вече есенна атмосфера – и предостави възможности за обмяна на новости от света на книгоиздаването, както и осигури среда за насърчаване на читателските интереси сред подрастващите.

Прочетете повече »
Продължава финансирането по НП „Заедно в изкуствата и спорта“

През учебната 2023/2024 г. СУ „Васил Левски“ – Севлиево, продължава своята работа с ученици в направленията изкуство и спорт.
Проектното предложение на нашето училище е одобрено от МОН и са отпуснати средства за финансиране на дейностите на всички създадени клубове.

Прочетете повече »
Наши ученици с отличия от Фестивала на руската поезия, песен и танц

Биляна участва за първи път и проникновено представи стихотворение на военна тематика. Калина блестящо поднесе на публиката емблематичната песен „Кукушка“ от репертоара на Полина Гагарина.

Прочетете повече »
Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645