ГАЛЕРИЯ СУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - СЕВЛИЕВО

        29 МАРТ, 2019 ГОДИНА
         НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ


На 29 март в зала "Филхармония" в Разград се състоя награждаването на седмото издание на Националния ученически журналистически конкурс на името на Григор Попов – "Светът под лупа".
В конкурса участваха 164 индивидуални участници и 36 колектива от 20 административни области и 30 населени места. Измежду 280-те журналистически материала, оценени от журито, са и материалите на клуб „Журналист“ при СУ „Васил Левски“, удостоени с пет награди: II място за Преслава Куртева от 10а клас в раздел "Репортаж", III място за Борислава Борисова от 8б и поощрителна награда за Ивайло Асенов от 8б в същия раздел, както колективна награда на клуба в раздел "Интервю" за разговора с Асен Блатечки и Специална награда от Националния дворец на децата в направление "Публицистични материали за вестник".
Ръководителят на клуба, г-жа Даниела Йорданова, участва в церемонията по награждаването и получи плакет с лика на Григор Попов и орел, символ на Разград, които дари за "Стената на славата" в училище: "Единствено домакините получиха повече награди от нас, но те участваха с три групи и във всички направления, а ние – с една и само в две направления: репортаж и интервю. Толкова пъти излизах на сцената, че накрая, като ми връчваха грамотата за активно и успешно участие в конкурса, ме попитаха на колко групи вземам наградите! Не им се вярваше, че и петте награди са спечелени от един клуб!"
В първия ден след пролетната ваканция директорът г-н Томев връчи наградите, медалите и грамотите на отличените участници в конкурса в присъствието на целия клуб "Журналист".

2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ 2019, НАГРАДИ ЗА НАШИТЕ ЖУРНАЛИСТИ jquery lightbox galleriesby VisualLightBox.com v6.1