ГАЛЕРИЯ СУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - СЕВЛИЕВО

         19 ЯНУАРИ, 2017 ГОДИНА
         КЛУБ "ЖУРНАЛИСТ" СЪВМЕСТНО С КЛУБ "МЕДИЕН СВЯТ" ПО ПРОЕКТ "ТВОЯТ ЧАС"

         КАК ЗАСНЕМАМЕ СЪБИТИЕ

На 19 януари 2017 година участниците в двата клуба - „Журналист“ и „Медиен свят“, посетиха студиото на канал ФОКУС. Операторът Павел Петров – родител, и водещата Красимира Маринова посрещнаха любопитните свои „колеги“ и ги разведоха из телевизията. Децата бяха водещи в студиото, монтираха в апаратната, снимаха с камера. На тръгване любезните домакини взеха интервю от ръководителя на клуб „Журналист“ – Даниела Йорданова за дейността на двата клуба, създадени по проект „Твоят час“ и интервюто заедно със записите на децата, които  тренираха за водещи, бяха излъчени в новинарската емисия на 19.01 от 19.30ч, а после и от 21ч.
Участниците в клубовете проявиха интерес към стажантската програма на телевизията, както и към възможностите за доброволна и безвъзмездна работа като асистенти в телевизията.

НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV НА ПОСЕЩЕНИЕ В KIVI TV