ГАЛЕРИЯ СОУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - СЕВЛИЕВО

01 НОЕМВРИ 2012
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ

На 1.11.2012 г., Денят на българските будители, бяха връчени наградите на победителите в ХІV национален конкурс „Космосът – настояще и бъдеще на човечеството”. Тържествената церемония се проведе в препълнената с талантливи, ученолюбиви и възторжени млади творци, придружени от техните научни ръководители в Националния политехнически музей в София.
Националният конкурс „Космосът – настояще и бъдеще на човечеството” е една от значимите, привличаща огромен интерес сред децата и младежите дейности на фондация „Еврика“. Тазгодишното му издание е осемнайсето поред. В краткото си слово госпожа Боряна Кадмонова очерта целите и историята на конкурса и неговото вписване в цялостната дейност на „Еврика“ в подкрепа на талантливите млади хора, представи участници и гостите, посочи, че медиен партньор в тази проява е вестник „Азбуки“.
За четиринадесети път фондация „Еврика” връчи наградите на победителите в ежегодния конкурс „Космосът – настояще и бъдеще на човечеството. Тържествената церемония се проведе на 1 ноември 2012 година в Националния политехнически музей в София.
Конкурсът е включен в Националния календарен план за извънучилищни дейности на Министерство на образованието, младежта и науката. Той се ползва с подкрепата на българските учени, работещи в областта на изследването и усвояването на Космоса. Тържеството бе открито от г-жа Боряна Кадмонова, изпълнителен директор на фондацията, която сподели за големия интерес към конкурса и големия брой на участниците в него.
След церемонията по награждаването, победителят в направлението за графични произведения, създадени с помощта на компютър, Константин Рачев ученик от СОУ „Васил Левски”, гр. Севлиево представи своя специализиран сайт „Онлайн космическа игра”.
Сред наградените в конкурса бяха и Димитър Братованов и Георги Колев, които получиха поощрителна награда в направление за идеи за научни и технически експерименти с проекта си „Астробиология”.
Тържеството завърши с приветствие към участниците в конкурса от акад. Кирил Боянов, председател на Съвета на фондация „Еврика“.

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕНАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕНАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕНАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕНАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕНАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС „КОСМОСЪТ – НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО” - 2012 НАГРАЖДАВАНЕ